Nieuws

Sector One goed uit startblokken EU Masters, LowLandLions nog puntloos

Sector One goed uit startblokken EU Masters, LowLandLions nog puntloos

De winnaars van de Dutch League en Belgian League noteren gemenge resultaten na de eerste dag van de voorrondes van EU Masters. Sector One is op koers om de groepsfase te overleven, maar LowLandLions moet op dag 2 nog hard aan het werk.

Sector One begon de avond tegen het Italiaanse Racoon, maar wist die niet te winnen. Ondanks deze tegenslag herpakte de Belgian League-winnaar zich hierna goed in de wedstrijden die volgden. Zowel SAMCLAN als Iron Wolves werden verslagen waardoor Sector One met een 2-1 score comfortabel op de tweede plaats in hun groep staat. Het team moet enkel Racoon boven zich dulden, aangezien de Italianen drie keer hebben gewonnen.

[embed.twitter:https://twitter.com/sectoroneeu/status/1295455486800789513]

De winnaar van de Dutch League, LowLandLions, had het een stuk zwaarder op hun eerste dag van de voorrondes. De organisatie die vorig seizoen, onder de naam Defusekids, ten koste van Sector One het hoofdtoernooi haalde moet nu alle zeilen bijzetten om überhaupt de play-offs van de voorrondes te bereiken. LLL verloor namelijk op de eerste dag al hun wedstrijden. CR4ZY, LDLC OL en G2 Arctic waren allen te sterk voor de Nederlandse grootmacht. Er is dus werk aan de winkel op de tweede speeldag.

Vanavond spelen Sector One en LowLandLions het tweede gedeelte van de groepsfase van de voorrondes. Er is geen algemene stream van EU Masters beschikbaar, maar sommige regio's zenden de games wel (in hun moedertaal) uit. Eventjes zoeken op Twitch is dan vaak wel de oplossing.

LowLandLions

18 augustus 18:00 - vs. CR4ZY
18 augustus 21:00 - vs. G2 Arctic
18 augustus 23:00 - vs. LDLC OL

Sector One

18 augustus 18:00 - vs. Racoon
18 augustus 20:00 - vs. SAMCLAN
18 augustus 22:00 - vs. Iron Wolves

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven