Nieuws

Sector One kent vliegende start in Belgian League dankzij backdoor Night

Sector One kent vliegende start in Belgian League dankzij backdoor Night

Sector One beleefde gisteravond een perfecte start van de Belgian League. Hoewel het team nog slordig oogde versloegen ze Timeout Esports en Aethra Esports uiteindelijk wel. De backdoor van Night was absoluut een hoogtepunt.

Vooral in de eerste game, tegen Timeout Esports, leek Sector One nog erg even warm te moeten draaien. Met de vroeg verkregen voorsprong probeerde de titelfavoriet Timeout te overrompelen, maar dat lieten de debutanten niet zomaar gebeuren.

Zelfs met een achterstand vocht Timeout dapper terug en waren teamfights tot het laatste moment spannend. Het was echter uiteindelijk sterspeler Night die het verschil maakte voor Sector One. Met zijn karakteristieke Ryze kon Night zijn team naar de overwinning leiden. Nadat hij eerst al in z'n eentje de basis van Timeout had opengebroken en twee inhibitors had gepakt, maakte de midlaner eigenhandig een einde aan de game door de Nexus te vernietigen terwijl de rest van zijn team met Timeout in gevecht was.

Het slotstuk van de avond was eveneens voor Sector One. Het team oogde tegen Aethra Esports direct al wat sterker en nam ook hier een vroege voorsprong. Dit keer werd die snel uitgebreid en kon Sector One ook de tweede overwinning bijschrijven.

Sector One en RSCA zijn de enige teams die ongeslagen bleven. Aethra Esports, KVM Esports en Timeout Esports wachten nog op hun eerste overwinning.

Uitslagen Belgian League

Brussels Guardians - RSCA Esports 0-1
Sector One - Timeout Esports 1-0
Brussels Guardians - KV Mechelen Esports 1-0
Sector One - Aethra Esports 1-0

Tussenstand Belgian League

1. Sector One (2-0)
2. RSCA Esports (1-0)
2. Brussels Guardians (1-1)
3. Aethra Esports (0-1)
3. KVM Esports (0-1)
3. Timeout Esports (0-1)

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven