Nieuws

Sector One neemt afstand in Belgian League

16 juni 2020, 08:34

Sector One is ook tijdens de derde speelweek van de Belgian League ongeslagen gebleven en heeft inmiddels een voorsprong van twee winstpartijen op de rest van het veld opgebouwd. In de strijd voor plaats twee is daarentegen nog alles mogelijk met drie teams op gelijke hoogte en de resterende twee teams op slechts één winst achterstand.

In de derde speelweek van de Belgian League was het de beurt aan Aethra Esports en TEAM 7AM om een dubbel programma af te werken. Aethra nam het in de eerste wedstrijd van de avond op tegen RSCA Esports en boekte daarin een verdiende overwinning op de Anderlechtenaren. Vervolgens was het de beurt aan TEAM 7AM tegen Sector One, waarin laatstgenoemde er met de overwinning vandoor ging en zodoende ongeslagen blijft tijdens de 2020 Summer Split van de Belgian League.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1272600055980142598?s=20

Aethra slaagde er vervolgens niet in de week met twee overwinningen af te sluiten door aan het kortste eind te trekken tegen de Brussels Guardians. Voor TEAM 7AM viel er deze week helemaal niks te vieren want ook in hun tweede wedstrijd van de dag, tegen KVM Esports, moesten zij de overwinning aan hun tegenstanders laten.

Volgende week komt ieder team slechts éénmaal in actie wat resulteert in het feit dat er dan slechts drie wedstrijden op de planning staan. In de laatste krachtmetingen van de eerste speelhelft neemt Sector One het op tegen RSCA Esports, staan Aethra Esports en TEAM 7AM tegenover elkaar en sluiten de Brussels Guardians en KVM Esports de dag af.