Nieuws

Sector One ongeslagen aan kop halverwege Belgian League

23 juni 2020, 08:53

Sector One is ongenaakbaar in de Belgische League of Legends-competitie, de Belgian League. De Belgische organisatie heeft gisteravond met een overwinning op RSCA Esports de twintigste overwinning van 2020 geboekt en blijft daarmee tot nu toe ongeslagen in eigen land.

Dat Sector One het sterkste Belgische League of Legends-team is stond na de Spring Split, waarin het team zowel in het reguliere seizoen als de playoffs ongeslagen bleef, wel vast. Ook in de Summer Split lijkt de oppositie de puzzel die Sector One heet niet te kunnen kraken. Halverwege het seizoen staat er wederom een perfecte 5-0 score voor Sector One op het bord.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1275122310962384898?s=20

Gisteravond was het tijdens de vierde speelronde de beurt aan RSCA Esports om te proberen Sector One te bedwingen, maar ook zij slaagden hier niet in. Sector One boekte daardoor de twintigste overwinning van 2020 en hoefde ondertussen het hele jaar, in eigen land, nog geen verliespartij te incasseren. De vraag is dan ook niet óf Sector One kampioen wordt, maar of ze dat wederom zonder verliespartij kunnen klaarspelen.

Vierde speelronde

In de vierde speelronde stonden naast Sector One - RSCA Esports,nog twee wedstrijden op de planning. Daarin was Aethra Esports te sterk voor TEAM 7AM en trok KVM Esports aan het langste eind tegen de Brussels Guardians. Het team uit Mechelen legt daarmee, met een score van 3-2, beslag op de tweede plek in de Belgian League. Zij worden op de voet gevolg door drie teams met 2 overwinningen in de vorm van Brussels Guardians, RSCA Esports en Aethra Esports. Nieuwkomer TEAM 7AM wist tot nu toe slechts een keer te winnen en bezet daarmee de laatste plaats halverwege de Belgian League 2020 Summer Split