Nieuws

Sector One Practice: "Als we LLL weer treffen, winnen we dit keer wel"

Sector One Practice: "Als we LLL weer treffen, winnen we dit keer wel"

EU Masters is inmiddels in volle gang, maar in de voorbereiding spraken we kort met Sector One ADC Ömer "Practice" Türgüt. Hij won met Sector One nu twee keer op rij de Belgian League, maar snakt naar meer.

Na de winst van de Belgian League was Türgüt vanzelfsprekend blij, maar had hij ook snel weer zijn focus op het voornaamste doel. "Ik realiseerde me afgelopen seizoen dat het eigenlijk niet uitmaakt hoe goed we het in de Belgian League doen. We kunnen een perfecte score behalen, maar uiteindelijk beginnen we bij EU Masters toch weer met een 0-0 score en niemand die onze winst in de Belgian League over een paar maanden nog herinnert."

Tactieken uitproberen

Het lukt hem wel om even terug te kijken naar dit seizoen en hoe het anders was dan het lenteseizoen: "We hebben het dit keer anders aangepakt. In plaats van ons voor te bereiden op games in de Belgian League hebben we gescrimd met de lange termijn in gedachte. We wilden als team verbeteren en meerdere tactieken uitproberen. Dat voelde voor ons veel logischer."

Gelukkige loting

"We zijn dan ook veel beter voorbereid voor EU Masters dan de vorige keer," vervolgt de ADC. "Juist omdat we ons het hele seizoen hier al op voorbereiden zal het veel beter gaan. We hebben ook een beetje geluk gehad met de loting." Vorig jaar zette die loting Sector One en LowLandLions (toen Defusekids) tegenover elkaar en schakelde DK Sector One toen uit. "LLL is niet zo sterk als DK vorig seizoen, dus mochten we ze weer tegenkomen dan heb ik er alle vertrouwen in dat we dit keer wel winnen."

Sector One speelde gisteravond de eerste drie wedstrijden van de voorrondes van EU Masters en won er twee. Vanavond selen zij de overige drie wedstrijden en wordt bepaald of ze de play-offs halen.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven