Beeld: Lucia Brahms
Nieuws

Sector One presenteert nieuwe jerseys en terugkeer Tafikay

7 augustus 2019, 16:52

Sector One heeft woensdagmiddag hun nieuwe jerseys gepresenteerd via Twitter. Ook is de terugkeer van Tafikay bekendgemaakt, die in 2018 nog deel uitmaakte van Sector One Black dat toen het ESL Benelux Championship won. Ditmaal voegt hij zich bij de staf van de organisatie en zal hij veel met de community gaan doen.

In een stijvolle video laat Sector One vol trots de nieuwe jerseys voor hun League of Legends-team zien. Psclly, Joekie, Night, Barrage en Forsaken presenteren het shirt dat aan de voorkant voor een opvallend groot deel wit is. Waar de vorige jerseys nog voor een groot deel zwart waren is dit nu veranderd.

Embedded content: https://twitter.com/sectoroneeu/status/1159044720405991424?s=20

Aan het einde van de video zien we een oude bekende uit de kofferbak van de auto kruipen. Het is Eli 'Tafikay' Bonny, die eerder met Sector One Black het ESL Benelux Championship wist te winnen door in de finale New Dynasty te verslaan. Tafikay schoof na dit succes door naar het main team van Sector One, maar wist daar niet te slagen. Hij besloot een pauze te nemen van de esportsscene en keert nu dus terug bij zijn oude team. Hij komt echter niet als speler maar gaat zich vooral focussen op de community en het League of Legends-team op managementgebied. "Eli wordt 'Community en LoL Coordinator' bij ons, dus hij zal instaan voor alles wat zich binnen Sector One afspeelt, communitywise, en hij zal me dan ook bijstaan bij het managen van het league team, of mogelijks in de toekomst, League teams." aldus Algemeen Manager Jeroen Dobbelaere.

Beeld: Lucia Brahms

Deel: