Nieuws

Sector One verliest voor het eerst in Belgian League

30 juni 2020, 07:51

Na de volledige Spring Split en de eerste vier weken van de Summer Split ongenaakbaar te zijn geweest, heeft Sector One voor het eerst in 2020 een game verloren in de Belgian League. Aethra Esports bleek in de vijfde speelronde te sterk.

Sector One is niet langer ongeslagen in de Belgian league. In de vijfde speelronde van de Summer Split moest de Belgisch kampioen voor het eerst in 2020 een verlies incasseren. Na 20 gewonnen wedstrijden op rij, was Aethra Esports gisteravond het eerste team dat Sector One wist te bedwingen. De koploper bleek niet van slag te zijn geraakt door het verlies, in de tweede wedstrijd van de avond werd weer overtuigend afgerekend met de Brussels Guardians.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1277675398755737606?s=20

Het andere team dat in week vijf twee wedstrijden moest afwerken is RSCA Esport. De Anderlechtse formatie die in de Spring Split nog knap derde werd, heeft het dit seizoen een stuk lastiger. Dat bleek gisteravond maar weer eens doordat de Anderlechtenaren in beide wedstrijden niet wisten te winnen van Team 7AM en KVM Esports. Door deze twee verliespartijen is RSCA Esports afgezakt naar de laatste plaats in de Belgian League. 

Sector One gaat ondanks het verlies van gisteravond nog steeds aan kop in de Summer Split van de Belgian League. De kampioen van de Spring Split heeft twee overwinning meer dan nummer twee KVM Esports, maar wel een wedstrijd meer gespeeld. Aethra Esports komt met de winstpartij tegen Sector One op drie overwinningen dit seizoen en bezet daarmee de derde plek. Plaats vier wordt, met ieder twee overwinningen en vier verliespartijen, gedeeld door de Brussels Guardians en Team 7 AM.