Beeld: Riot Games
Nieuws

Senna en Lucian eerste twee Soulbound champions in Teamfight Tactics

26 november 2019, 10:41

De nieuwe class Soulbound wordt binnenkort aan Teamfight Tactics toegevoegd. Het koppel Senna en Lucian krijgt deze class toebedeeld en is daardoor net als op Summoners Rift weer herenigd. Ook Amumu staat op de planning om TFT te betreden.

Vooralsnog zijn Senna en Lucian de enige twee Soulbound champions en is er dus ook alleen een bonus effect beschikbaar als beiden op het speelveld staan. Wanneer een van beide Soulbound champions wordt uitgeschakeld, keert deze terug als als onaantastbare geest en blijft deze verder vechten zolang de andere Soulbound champion nog leeft. Als de tweede ook wordt uitgeschakeld verdwijnen beide champions van het speelveld.

Nieuwe abilities

Met de komst van nieuwe champions zijn er natuurlijk ook nieuwe abilities die het spel beïnvloeden. Senna schiet met haar wapen door de teamgenoot die het verste weg van haar staat, doet magic damage op tegenstanders en geeft teamgenoten een on-hit buff.

Lucian doet The Culling die we kennen als zijn ultimate op Summoners Rift en ook Amumu doet wat we van hem gewend zijn. In een gebied om hem heen stunned hij tegenstanders voor 1,5 seconde.

Embedded content: https://twitter.com/TFT/status/1199054856121507840?s=20