Nieuws

Profiel van Valorant pro Sinatraa verwijderd van Sentinels website

5 juni 2021, 16:13

Sinatraa’s spelersprofiel op de website van Sentinels is verwijderd. Het profiel van de Valorant speler is nu te vinden bij de Content Creator sectie van de website. De verplaatsing van het profiel volgt na een schorsing van zowel Valorant ontwikkelaar Riot Games als Sentinels zelf vanwege seksueel misbruik.

Sinatraa is een van de meest besproken en controversiële Valorant spelers die je maar kan vinden. De Amerikaan werd in maart beschuldigd van seksueel misbruik, om vervolgens zes maanden geschorst te worden omdat hij niet meewerkte aan het onderzoek. Het team waar Sinatraa voor speelde, Sentinels, verwijderde hem dan ook uit het roster voordat het VCT Masters in IJsland won.

valorantsentinelsplayerpage

Tijdens het toernooi werd hij vervangen door TenZ, die na het toernooi een transfer maakte naar Sentinels voor 1,25 miljoen dollar. Door deze permanente toevoeging aan het team en de controverse rondom Sinatraa is zijn spelersprofiel op de website van Sentinels verwijderd .

Zijn profiel is nu terug te vinden in de Content Creator sectie van de website. Ook op het Twitter profiel van Sinatraa staat dat hij nu een Content Creator is voor Sentinels. Met de toevoeging van TenZ aan Sentinels is het nog maar de vraag wat voor rol Sinatraa gaat spelen binnen het team zodra zijn schorsing voorbij is, als hij dan nog deel uitmaakt van het team.

Streams Sinatraa

Op dit moment is Sinatraa op zijn Twitch kanaal aan het streamen. Hierbij staat dat Sinatraa nog steeds voor Sentinels aan het streamen is, zoals ook al gezegd wordt op de website van het team. Het lijkt er dus op dat hij alleen uit het roster is gezet als speler, maar nog wel een functie binnen Sentinels heeft. De schorsing van Sinatra loopt rond november aan zijn einde. Tot die tijd is het nog maar de vraag wat hij gaat doen voor Sentinels, en of hij volledig vervangen gaat worden door TenZ

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen