Nieuws

Skye eindelijk speelbaar in Valorant, Icebox nu ook in Competitive

5 november 2020, 12:04

Het heeft even geduurd, maar agent Skye is eindelijk speelbaar in Valorant. Samen met haar release kwamen ook een aantal veranderingen mee, net als de toevoeging van de map Icebox aan Competitive.

De nieuwste toevoeging aan Valorant op het gebied van agents is Skye. Een agent met veelzijdige abilities die zowel op attack als defense zeer bruikbaar zijn. Ze stond eigenlijk op de planning om al eerder speelbaar te zijn, maar na flinke problemen besloot Riot Games de patch snel terug te draaien en achter de schermen verder te sleutelen. Inmiddels zou de nieuwe agent stabiel genoeg moeten zijn en is ze dus speelbaar.

Skye is een agent met verschillende soorten abilities. Zo kan ze AOE teamgenoten healen, heeft ze een mogelijkheid om tegenstanders op te sporen én beschikt ze over flashes. Al met een een zeer veelzijdige agent dus. Hieronder zie je haar abilities in een video:

Zoals al eerder gemeld door Riot Games is Skye direct beschikbaar in Competitive, maar mag ze nog niet gebruikt worden in officiële toernooien. Dat mag pas vanaf 16 novemer, zodat de ontwikkelaar nog alle tijd heeft om ervoor te zorgen dat de competitieve integriteit wordt behouden en er geen gamebreaking bugs in de game zitten door de toevoeging van Skye.

Icebox

De nieuwe map Icebox is al enige tijd speelbaar in Unrated, maar nu is de map ook opgenomen in de rotation voor Competitive. Samen met de mappen Bind, Split, Haven en Ascent zijn er nu dus 5 mogelijk mappen die je voorgeschoteld krijgt bij je potje Competitive. Er is nog niet duidelijk of Riot Games uiteindelijk met een 'CSGO-systeem' gaat werken waarbij je aangeeft welke map(pen) je mogelijk wilt spelen, alsmede welke mappen je dus níet wilt spelen.

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: