Nieuws

Smash Bros toernooi Lightning: Volume 3 gewonnen door Nederlandse Supahsemmie

8 december 2019, 10:48

Supahsemmie heeft gisteren de Super Smash Bros Ultimate Major Lightning: Volume 3 in Eindhoven gewonnen. De Nederlandse Young Link main heeft nu twee toernooien achter elkaar in de Lightning serie gewonnen, nadat hij Lightning Strikes Twice ook had gewonnen. Na zijn teleurstellende prestatie op DreamHack Winter in Zweden wist Supahsemmie zich te tijdens dit toernooi en een pad van absolute vernietiging achter te laten.

Supahsemmie heeft sinds de release van Ultimate al veel indrukwekkende wins op zijn naam staan. Hij staat al sinds de eerse Power Ranking in de top 3, waardoor hij altijd gezien wordt als een van de beste Smash Bros spelers van Nederland. Een van zijn grootste wins van het vorige seizoen was Lightning: Strikes Twice. Het toernooi trok 128 man uit verschillende Europese landen waaronder Duitsland en Frankrijk. Toch was Supahsemmie te sterk en won hij het toernooi. Nu heeft hij het een toernooi later weer voor elkaar gekregen, maar dit keer was het toernooi nog groter en nog lastiger. Supahsemmie vierde zijn prestatie op zijn eigen speciale manier. 

Embedded content: https://twitter.com/Supahsemmie/status/1203448138872315905?s=20

Supahsemmie wist van Nederlandse toppers zoals S1 en Young Eevey te winnen. Zelfs nadat Young Eevey won van Space, de beste speler van Nederland, was hij niet sterk genoeg om Supahsemmie in de losers bracket te zetten. Ook de Nederlandse Greninja speler iStudying was ook niet opgewassen tegen de dominantie van Supahsemmie. Het meest indrukwekkende is dat Supahsemmie in totaal maar vier games verloren heeft dit toernooi. S1 was de enige speler die weerstand kon bieden tegen de Young Link speler. Dit is een hele andere Supahsemmie dan op DreamHack Winter, waar Supahsemmie tegen alle verwachtingen in niet uit zijn pool wist te komen.

Supahsemmie heeft al een paar sterke placings weten te halen in het derde seizoen van de Nederlandse Power Ranking. Het volgende toernooi voor Semmie is Valhalla III in Denemarken, het derde toernooi in het Super Smash Bros Ultimate European Circuit.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: