Nieuws

Smash Bros toernooi organisatoren WhYYZ en Muk hinten naar nieuw toernooi

19 januari 2020, 18:08

Super Smash Bros Ultimate toernooi organisatoren (TO) WhYYZ en Muk hebben op Twitter gehint naar een mogelijk nieuw toernooi. Beide spelers posten op Twitter een bericht met twee emoji's van een golf en een flatgebouw. Elysium, de toernooiserie waar Muk vooral om bekend staat, bevestigt dat het gaat om een nieuw evenement.

WhYYZ en Muk zijn twee van de meest ervaren TO's van Nederland. Met toernooien zoals de eerder genoemde Elysium serie en de Fight Session toernooien hebben beide organisatoren een flink CV weten op te bouwen de afgelopen jaren. Muk heeft de laatste tijd echter niet veel toernooien georganiseerd, WhYYZ organiseert nu om de week de Fight Night local in de Esports Game Arena. Nu ze beiden dezelfde cryptische tweet hebben gepost is de kans groot dat ze samen aan het project zitten. 

Embedded content: https://twitter.com/MrWhYYZ/status/1218877486198673409?s=20

Embedded content: https://twitter.com/Elysium_Smash/status/1218876976406155265?s=20

Wat het evenement gaat inhouden is nog onbekend. De twee TO's zijn wel in staat om een fiks toernooi neer te zetten. Hopelijk krijgen we in de toekomst meer informatie over deze cryptische hints. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.