Nieuws

Squad Mitr0 domineert halve finale Fortnite Champion Series week 4

23 november 2019, 22:34

Mitr0 heeft met zijn squad een overtuigende prestatie neergezet tijdens de Fortnite Champion Series week 4 halve finale. Hij werd samen met zijn squad eerste, die overigens wederom onder pseudoniemen speelden. Het meest opvallende is het puntenverschil; de squad van Mitr0 behaalden 80 punten meer dan de nummer twee.

De 233 punten waren ruim goed voor een eerste plek, zelfs met de helft van het aantal punten zou de squad een top 11 notering gehaald hebben. De top 25 squads van vandaag gaan door naar de Fortnite Champion Series week 4 finale morgen. De volledig Nederlandse squad bestaande uit Miro, Matsoe, Umplify en Snap kwalificeerden zich met een 19e plek ook voor morgen. Het team van Noward en DRG presteerden wederom voortreffelijk met een tweede plaats.

Morgen is de finale van 17:00 tot 20:00. Squads moeten in maximaal zes games zoveel mogelijk punten verzamelen. De top tien morgen gaan door naar de Fortnite Champion Series finales van 6 tot 8 december. Het is de laatste kans voor squads om zich direct te kwalificeren. Via het leaderboard kwalificeren zich de 60 beste teams ook nog voor de series finale. Meer informatie over de Fortnite Champion Series vind je op onze competitiepagina.