Nieuws

Stark Industries nu te bewonderen in Fortnite

13 september 2020, 12:23

Stark Industries heeft een entree gemaakt in Fortnite, samen met update v14.10. Het complex bevindt zich rechtsboven in de Fortnite map en beslaat een flink gedeelte van het noordoosten. De locatie voegt een nieuwe vault toe, meer superhelden en superkrachten.

De introductie van Stark Industries is in lijn met het thema van het seizoen, waarin de Fortnite-wereld in teken staat van het Marvel Universum en het strijden tegen de troepen van villain Galactus. Ook Stark Industries voegt daar veel aan toe, zo zijn er nieuwe superhelden en krachten te verkrijgen in het Stark Industries-gebied. Dat gebied is overigens enorm, zoals op de Fortnite-map te zien is:

Fortnite-map Stark Industries

Stark Industries neemt een flink gedeelte van de map in

Samen met de Stark Industries update, ookwel v14.10 genoemd, introduceert Epic Games een Marvel Knockout LTM. Hierin moeten spelers gebruik maken van speciale krachten om tegenstanders te elimineren, met hetzelfde principe als de bekendere Operation: Knockout.

Vijand en villain Galactus heeft in deze update ook zijn eigen troepen (drones) op het Fortnite-eiland losgelaten. De drones zijn er voornamelijk om Fortnite-loot te verzamelen, maar na uitschakeling kun je de loot weer terugstelen. Let wel op, deze drones exploderen in korte tijd nadat ze zijn uitgeschakeld. Oppassen dus!