Nieuws

Streetfighter V krijgt vijf extra personages in laatste DLC-seizoen

28 mei 2020, 09:12

Street Fighter V krijgt vier jaar na de oorspronkelijke release nog steeds nieuwe content, Capcom heeft namelijk een vijfde DLC-seizoen aangekondigd met maar liefst vijf nieuwe speelbare personages en drie nieuwe stages. Na de release van de Championship Edition is dit volgens Capcom het laatste DLC-seizoen van Street Fighter V.

"We weten dat onze spelers zich afvragen wat de toekomst van Street Fighter V is, dus we hebben spannend nieuws om te delen", zegt Capcom op haar eigen website. "Door de positieve reacties op Season 4 en de Champion Edition, zijn we van plan een vijfde en laatste seizoen te maken dat vijf nieuwe vechters aan het spel zal toevoegen, ook staan er drie nieuwe stages op de planning." Meer details over de laatste uitbreiding voor het iconische vechtspel volgen later deze zomer zo laat de ontwikkelaar weten.

Embedded content: https://twitter.com/StreetFighter/status/1265660100850733058?s=20

Verkleed feestje

Ondertussen organiseert Capcom een kostuum ontwerp wedstrijd onder haar spelers. Deelnemers kunnen tot 21 juli hun kostuum voor een van de veertig beschikbare personages opsturen. Daarna worden er twee winnaars gekozen wiens kostuum daadwerkelijk aan het spel zal worden toegevoegd.

Het ziet er naar uit dat Street Fighter fans nog even kunnen genieten van nieuwe content voor de game. Wanneer de nieuwe DLC uitkomt, en welke personages er naar de game komen is nog niet bekend.