Nieuws

Streetsweeper wordt generfed in volgende Call of Duty Warzone Update

1 mei 2021, 20:45

De Streetsweeper is één van de wapens die aangepakt wordt in de volgende patch van Call of Duty Warzone. Dat laat ontwikkelaar Raven Software op Twitter weten. De Streetsweeper is al tijden in opspraak binnen de community, en velen zien de shotgun liever verdwijnen.

Call of Duty Warzone Season 3 heeft veel nieuwe wapens aan de game geïntroduceerd. Eén van de meest besproken wapens is de shotgun genaamd Streetsweeper. Deze shotgun heeft een groot magazijn, doet veel damage en schiet ook nog eens heel snel. Veel spelers vinden het wapen dan ook een sterke kandidaat voor de beste shotgun in de game.

NRG speler JoeWo vroeg aan de developers of de Streetsweeper aangepakt kan worden. Raven Soft antwoordde met de bevestiging dat ze het wapen flink onder de loep gaan nemen, en kijken wat ze er volgende patch mee gaan doen.

Embedded content: https://twitter.com/RavenSoftware/status/1388290052992741377?s=20

Het grootste probleem voor veel spelers is niet per se de kracht van het wapen. Warzone kent op dit moment aardig wat sterke wapens, zoals de AMAX. De klap op de vuurpijl voor de Streetsweeper is dat het onder ground loot valt, waardoor spelers deze zowat overal kunnen vinden. Hierdoor hebben heel veel spelers toegang tot de krachtige shotgun, waardoor zijn krachten enorm vaak te zien zijn.

Voor veel spelers is de ophef en de reactie van Raven Software genoeg om het wapen als generfed te aanschouwen. Uit de volgende patch zal blijken wat er met de Streetsweeper gaat gebeuren.