Nieuws

Summer Games nu live in Overwatch

5 augustus 2020, 13:04

De Overwatch Summer Games zijn vandaag van start gegaan. Het is voor het vijfde jaar op rij dat spelers beperkte tijd kans maken op unieke skins en een tijdelijke game mode kunnen spelen.

Sinds de eerste Summer Games in 2016 is dit event in Overwatch een vaste prik. Omstreeks juli/augustus organiseert ontwikkelaar Blizzard een paar weken dit speciale evenement, dat in het teken staat van de zomer en sport. Het iconische Lucioball keert ook weer terug.

Speciale skins

Zoals altijd tijdens de Summer Games kunnne spelers in deze periode weer unieke skins verdienen. Zo zijn onder andere Sand Castle Bastion, Ice Cream Orisa en Tropical Baptiste nu te verkrijgen. Skins kunnen uit speciale Loot Boxes komen maar zijn ook verkrijgbaar in de Hero Gallery.

Lucioball

In tegenstelling tot de gebruikelijke game modes in Overwatch gaat het bij Lucioball niet om het aanvallen van je tegenstander, maar om het scoren van doelpunten. Iedere speler speelt met Lucio en kan zijn abilities gebruiken om de bal weg te schieten. Op die manier probeer je meer doelpunten te maken dan de tegenstander en je eigen doel schoon te houden.

De game mode is dit keer nog wat dynamischer gemaakt, doordat Lucio sneller kan bewegen en zijn aanvallen verder reiken. Dit jaar kun je ook Lucioball Remix spelen, waarbij er minstens twee ballen in het spel zijn en er soms zelfs extra ballen bij komen.

De Overwatch Summer Games lopen tot 26 augustus.