Nieuws

Super Smash Bros Ultimate krijgt onaangekondigde update V8.1.0

Super Smash Bros Ultimate krijgt onaangekondigde update V8.1.0

Zonder enige vorm van aankondiging heeft Nintendo woensdagmiddag update V8.1.0 voor Super Smash Bros Ultimate uitgerold op de Nintendo Switch. De update voegt een nieuw level toe evenals opties voor de muziek.

Normaal gesproken kondigt Nintendo een update wel van tevoren aan, maar update V8.1.0 komt uit de lucht vallen. De nieuwe stage Small Battlefield komt dan ook als complete verrassing. Deze stage is, zoals de naam al doet vermoeden, erg klein en dwingt spelers tot close combat.

Embedded content: https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1290834210979160064?s=20

Spelers kunnen nu ook uit alle beschikbare tracks kiezen als ze de Final Destination of Battlefield stages spelen. Voorheen was dit nog niet mogelijk en waren spelers beperkt in hun keuze.

Online

Ook heeft Smash Bros Ultimate online een paar updates gekregen. Volgens Nintendo is de 'algehele online ervaring aangepast'. Ook kunnen er nu meer spelers gekwalificeerd worden als Elite Smash. Tot slot zouden er ook meerdere problemen verholpen moeten zijn om de online gameplay te verbeteren. Alle aanpassingen zijn uiteraard te vinden in de officiële patch notes van Nintendo.