Nieuws

Sylas krijgt direct hotfix na nerfs in League of Legends patch 10.1

9 januari 2020, 15:39

De laatste League of Legends patch is nog maar net uit of Riot Games kondigt alweer de eerste hotfix aan. Sylas is namelijk té hard geraakt, zo meldt gameplay designer Mark "Scruffy" Yetter op Twitter.

Sylas werd flink aangepakt in patch 10.1 en Zowel zijn passive als abilities werden veranderd om ervoor te zorgen dat de champion een minder dominante laningfase had. Door betere scaling van cooldowns en damage had hij wel een sterkere late-game. Riot lijkt dat nu toch te willen veranderen door 'The Unshackled' toch een sterkere early-game te geven en volgens Yetter te focussen op 'sustained base damage' voor een 'betere bruiser build'.

Embedded content: https://twitter.com/MarkYetter/status/1215075678804045824?s=20

Toch weer een buff

De hotfix is ondertussen live en geeft Sylas' passive meer damage én geeft hem, wanneer actief, meer attackspeed (60-80%). Ook is de damage van Chain Lash (Q), verhoogd en is de cooldown van Kingslayer (W) verlaagd. Of het genoeg is om Sylas' 43 procent winrate in Platinum en hoger te verbeteren krijgen we vanaf morgen te zien als seizoen 10 officieel begint.