Nieuws

Team 7AM verslaat Sector One in spannende base-race tijdens zevende speelweek Belgian League

14 juli 2020, 07:50

Team 7AM heeft gisteravond, in de zevende speelweek van de Belgian League, een goede stap gezet in de richting van de play-offs. Koploper Sector One werd onverwachts verslagen in een spannende game die eindigde in een base-race.

Tijdens de zevende speelronde van de Belgian League heeft nieuwkomer Team 7AM onverwachts gewonnen van koploper Sector One. Team 7AM boekte de belangrijke overwinning in haar tweede game van de avond. Na iets meer dan 32 minuten bevonden spelers van beide teams zich in de basis van het andere team waarbij 7AM uiteindelijk als eerste de nexus wist te vernietigen.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1282762187380011010?s=20

Met de overwinning houdt de Belgian League nieuwkomer haar play-off kansen in eigen hand. 7AM had zich al kunnen verzekeren van een plaats bij de top vier, maar wist in de eerste wedstrijd van de avond niet te winnen van KVM Esports. Echter, door de overwinning op Sector One en het daaropvolgende verlies van RSCA Esports tegen Aethra, heeft 7AM na week zeven één overwinning voorsprong op datzelfde RSCA Esports. 

Laatste kans

Volgende week wordt uitgemaakt wie het vierde team wordt dat zich plaatst voor de play-offs. De plaatsen één, twee en drie zijn namelijk al vergeven aan respectievelijk Sector One, KVM Esports en Aethra Esports. Dat betekent dat er nog slechts één team zich mee kan dingen naar de titel. Om daarvoor in aanmerking te komen moet Team 7AM zelf winnen van Aethra Esports, óf hopen dat RSCA Esports in de laatste wedstrijd van de avond verliest van Sector One.