Nieuws

Team Canyon verrassende winnaar ESPN Esports Invitational

23 april 2020, 09:22

Team Canyon heeft gisteravond de ESPN Esports Invitational gewonnen. Het team bestaande uit Apex Legends-spelers won in de halve finale met 13-10 van de Overwatch-spelers van Team Heroes, om vervolgens in een spannende best-of-3 finale met 2-1 te winnen van de CSGO-spelers van Team Mirage.

De Apex Legends-spelers van Team Canyon hebben gisteravond, met de overwinning van de ESPN Esports Invitational, hun visitekaartje afgegeven in Valorant. Kellar, Syncdez, Aceu, Dizzy en Mendo wonnen eerst in de halve finale van Overwatchers Team Heroes om vervolgens in de finale in drie spannende games af te rekenen met het favoriete Team Mirage.

Embedded content: https://twitter.com/ESPN_Esports/status/1253143713024487424?s=20

De CSGO-spelers van Team Mirage plaatsten zich op hun beurt voor de finale door in de andere halve finale het team van Valorant-developers met 13-11 te verslaan, in wat door enkele kenners de beste Valorant-game tot nu toe word genoemd. Vooral Mirage-speler Hiko wordt geroemd en hij werd, ondanks de verloren finale, uitgeroepen tot MVP van het toernooi.

Overstap

Team Canyon rekent met deze overwinning af met het vooroordeel dat CSGO-spelers vanzelfsprekend ook de beste Valorant-spelers zijn door te laten zien dat ook spelers van andere shooters met voldoende talent en oefening de overstap kunnen maken.

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: