Nieuws

Team Gullit en Philips One Blade kondigen samenwerking aan

Team Gullit en Philips One Blade kondigen samenwerking aan

FIFA-academie Team Gullit heeft een samenwerking met Philips One Blade aangekondigd. Tijdens het Philips One Blade launch event maakte beide partijen, in samenwerking met Ruud Gullit, details omtrent het nieuwe partnership bekend.

Het Philips One Blade launch event vond donderdagmiddag binnen Team Gullit HQ in Alkmaar plaats. Genodigden konden meer leren over het creëren en verbeteren van hun eigen stijl middels Philips' apparaat. Ook werden de nieuwe FIFA 23-shirts van Team Gullit onthuld.

Team Gullit onthult nieuwe shirts

Het FIFA 23-seizoen is met de introductie van de Web App en Companion App officieel van start gegaan en Team Gullit is er met hun nieuwe shirts helemaal klaar voor. Op vrijdag 30 september wordt het nieuwe voetbalspel officieel uitgebracht en gaan gamers en voetbalfans werelwijd online met elkaar de strijd aan.

De nieuwe samenwerking met Philips One Blade en de introductie van de shirts moet ervoor zorgen dat de spelers van Team Gullit in stijl aan het nieuwe seizoen beginnen. Tijdens het launch event van de 360 Blade leerden de spelers en genodigden meer over het gebruik van Philips' nieuwe product. Het organiseren van toernooien en produceren van content is ook onderdeel van de samenwerking.

Team Gullit is 's werelds eerste onafhankelijke FIFA-academie. De organisatie met Ruud Gullit als boegbeeld biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding. In de steeds groter wordende esportswereld komt er immers veel op hen af. Team Gullit biedt ondersteuning en helpt spelers hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Inmiddels werkt Team Gullit met meerdere voetbalclubs en organisaties samen. Voorbeelden hiervan zijn het Amerikaanse Atlanta United FC, Ninjas in Pyjamas, Vitesse Arnhem en AZ Alkmaar. De FIFA-academie helpt ook in dit geval met de ontwikkeling van esporters.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.