Nieuws

Team Liquid steelt eerste plaats groepsfase PUBG Charity Showdown

25 mei 2020, 11:19

Op de laatste dag van de groepsfase van PCS heeft Team Liquid in de laatste wedstrijd de koppositie van Faze Clan overgenomen met twee magere puntjes. Met 214 punten was TL uiteindelijk het sterkste, vlak boven FaZe dus. Natus Vincere pakt uiteindelijk de derde plaats met 204 punten.

Liquid was op de laatste dag van het toernooi verreweg het meest consistente team. Met twee overwinningen en een derde plaats haalden ze de tweede helft van groep A tegen B het meeste punten. Ook Omaken, TSM en Entropiq scoorde goed groep A tegen B. Met hun resultaten behoren ook zij, zoals verwacht, bij de beste 16 teams die we volgend weekend terugzien in de finales.

Buiten de grote namen zien we volgende week ook een aantal nieuwe teams terug. Better Luck Next Time, Redline, en Team Red Zone zijn alle drie teams die uit de open qualifiers in het toernooi zijn gekomen en vervolgens consistent genoeg punten scoorden om wat bekendere teams als Digital Athletics en Unity uit de finales te houden.

Embedded content: https://twitter.com/PUBGEsports/status/1264650468556517376?s=20

De finales worden van vrijdag 29 mei tot en met zondag 31 mei gespeeld. Alle teams die uit de groepsfase door zijn gekomen beginnen weer met nul punten. Vervolgens wordt over 18 games gekeken wie er het meeste punten weet te scoren. Team Liquid en FaZe Clan lijken in vorm, maar in PUBG Esports is niks zeker totdat de laatste kogel is afgevuurd. De finales zijn vanaf 18:00 te volgen op het twitchkanaal van PUBG.