Nieuws

Team Mitr0 als topfavoriet naar finale Fortnite Champion Series

17 augustus 2019, 21:35

De halve finale van het eerste Fortnite Champion Series weekend zit erop. Nederlander Mitr0 gaat samen met zijn teamgenoten Mongraal en Benjyfishy door naar de finale van de FNCS. Het trio wist als nummer één door te gaan met een voorsprong van 36 punten op de nummer twee.

Niet alleen Mitr0 deed het erg goed. Het Nederlandse trio Djaniboi, Umplify en Miro zien we ook morgen terug. In de kwartfinale wisten zij als dertiende door te gaan en in de halve finale wist het trio vierde te worden. Een enorm sterke prestatie. Ook Nederlander Rojo en zijn teamgenoten Itemm en Derox zien we morgen terug.

Het meest opvallende van allemaal is dat het team van Mitr0 159 punten wist te behalen in maar zeven games. Teams hebben drie uur de tijd om maximaal tien games te spelen en zoveel mogelijk punten te behalen. De nummer twee en drie hadden 8 games gespeeld en 36 punten minder.

Hopelijk weten de Nederlanders morgen eenzelfde prestatie neer te zetten. De top acht gaat door naar de Season X finales. Meer over de Fortnite Champion Series lees je op onze competitiepagina.

Deel: