Nieuws

Team of the Year start vrijdag 22 januari

19 januari 2021, 19:09

De community had tot en met maandag 18 januari om te stemmen op het Team of the Year binnen FIFA 21 Ultimate Team. Op de officiële website heeft EA naar buiten gebracht dat aanstaande vrijdag 22 januari het TOTY bekend wordt gemaakt. Met wellicht dan al de spelers in pakketjes.

De gehele FIFA community wacht in spanning af tot het Team of the Year event binnen FIFA 21 start. Na de sluiting van de stemmen heeft EA eindelijk een datum genoemd wanneer we meer info krijgen van het TOTY.

Op de officiële website van EA is het volgende bericht geplaatst;
‘Het uiteindelijke Team of the Year wordt 22 januari bekendgemaakt, wanneer speciale TOTY-speler-items met een paar van de hoogste beoordelingen van het seizoen in FUT 21 worden uitgebracht om de ongelooflijke prestaties van elke speler tijdens een ongekend jaar te vieren’.

Deze vrijdag is het dus een zekerheid dat we weten welke spelers er in het TOTY zitten. Door de verwoording van EA verwacht men ook dat de spelers direct in de game verkrijgbaar zijn. Dit moeten we helaas nog even afwachten tot vrijdag. Normaliter dropt EA het TOTY altijd in fases, dus aanvallers, middenvelders en verdedigers. Om daarna het volledige TOTY in pakketjes te droppen. Wat dit jaar de aanpak van EA is weten we dus vrijdag.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: