Nieuws

Team THRLL als enige ongeslagen na derde speelweek Dutch League

17 juni 2020, 12:11

Door een onverwachte overwinning op titelfavoriet PSV Esports heeft Team THRLL als enige nog ongeslagen team de koppositie in de Dutch League gepakt. De Eindhovenaren wonnen wel hun tweede wedstrijd van de avond en bezetten daardoor de gedeelde tweede plek met LowLandLions dat gisteravond wel twee overwinningen boekte.

Tijdens de derde speelweek van de Dutch League heeft Team THRLL verrassend gewonnen van titelfavoriet PSV Esports en zodoende als enige nog ongeslagen team de koppositie gepakt. De Eindhovenaren wisten uiteindelijk hun tweede wedstrijd van de avond tegen Dynasty wel te winnen en blijven daardoor in het spoor van THRLL.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsnl/status/1272962658313043970?s=20

LowLandLions, dat eveneens tweemaal in actie kwam, wist gisteravond te winnen van zowel Echo Zulu als mCon esports Rotterdam. De Lions klimmen daarmee naar een gedeelde tweede plek en sluiten zich zodoende aan bij PSV Esports in de achtervolging op THRLL.

Volgende week staan de laatste wedstrijden van de eerste speelhelft op het programma. Team THRLL probeert dan haar ongeslagen status te verdedigen tegen Echo Zulu, LowLandLions en PSV Esports gaan onderling uitmaken wie beslag legt op de tweede plaats en mCon esports Rotterdam neemt het in de laatste wedstrijd van de eerste helft op tegen Dynasty.