Nieuws

Team THRLL Atrocez: "Dit is nog lang niet onze final form"

Team THRLL Atrocez: "Dit is nog lang niet onze final form"

In speelronde zeven van de Dutch League staat een absolute topper op het programma. Koploper Team THRLL staat namelijk tegenover nummer twee PSV Esports. Bij een overwinning garandeert THRLL zich van de eerste plaats in het reguliere seizoen en dus sprak Esports Club met THRLL-support Thomas "Atrocez" Dijk over de wedstrijd van vanavond en zijn verwachtingen voor de rest van het seizoen: "Wij zijn de favoriet."

Als Team THRLL vanavond voor de tweede keer dit seizoen weet te winnen van PSV Esports dan verzekeren zij zich van de eerste plaats in het reguliere seizoen. Iets wat voor Team THRLL-support Thomas "Atrocez" Dijk niet als een verrassing komt: "Ik had met dit team goede resultaten verwacht. We zijn een goede combinatie van ervaren spelers en jong talent en bovendien klikte het snel waardoor we snel konden verbeteren. Al had natuurlijk niemand verwacht dat we tot vorige week ongeslagen zouden zijn."

Dijk kijkt ondanks het verlies van vorige week uit naar de topper van vanavond: "Vorige week hebben we wat zwaktes laten zien tegen Dynasty, dat overigens ook gewoon goed speelde. Die zwaktes hebben we aan kunnen pakken waardoor we vanavond nog sterker zijn," vertelt hij. "PSV is een goed team, met veel ervaring en een goede coaching-staff dat zeker aan ons gewaagd is," gaat hij verder. "Toch denk ik dat wij dankzij onze goede voorbereiding vanavond de favoriet zijn."

Blijven groeien

Die favorietenrol ziet Atrocez ook tijdens de play-offs weggelegd voor THRLL. "Kijk, ook wij maken zeker nog fouten. Zoals onze coach Vamir eerder al vertelde zijn we soms, vooral in de top-side van de map, net iets te agressief met onze voorsprongen. Maar dit is nog lang niet onze 'final form', we kunnen nog veel groeien en gaan er alles aan doen om zo sterk mogelijk te worden. Ik ben ervan overtuigd dat we als sterkste team de play-offs ingaan en wie weet wat er dan mogelijk is."

Daarmee doelt Dijk op de European Masters, al wil hij liever niet te ver vooruit kijken: "Het niveau van de Nederlandse teams is de afgelopen jaren flink gestegen. Mochten we de Dutch League winnen ben ik er zeker van dat we ook op Europees niveau goed mee kunnen komen, maar laten we ons eerst maar eens focussen op het behalen van de titel in Nederland."

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders