Nieuws

Team THRLL ongeslagen halverwege Dutch League

24 juni 2020, 08:21

In de vierde speelweek van de 2020 Dutch League Summer Split heeft Team THRLL haar ongeslagen status behouden tegen Echo Zulu, PSV Esports de strijd om de tweede plek gewonnen van LowLandLions en Dynasty haar eerste overwinning behaald tegen mCon esports Rotterdam.

Team THRLL is er ook in de vierde speelweek in geslaagd haar ongeslagen status in de 2020 Summer Split van de Dutch League te behouden, ook Echo Zulu werd gisteravond overtuigend aan de kant gezet. In de strijd om plek twee trok PSV Esports aan het langste eind, in een onderling duel wisten zij concurrent LowLandLions van zich af te houden en zo op één winst achterstand in het spoort van THRLL te blijven. De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft was de confrontatie tussen mCon Esports Rotterdam en Dynasty, beide teams waren voor aanvang van deze wedstrijd er nog niet in geslaagd een overwinning over de streep te trekken. Voor Dynasty kwam daar gisteravond verandering in, zij gingen er in een spannende strijd met hun eerste overwinning vandoor.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsnl/status/1275514685442396167?s=20

Tussenstand

Halverwege de 2020 Summer Split van de Dutch League ziet de ranglijst er als volgt uit:

  • 1. Team THRLL (5-0)
  • 2. PSV Esports (4-1)
  • 3. LowLandLions (3-2)
  • 4. Echo Zulu (2-3)
  • 5. Dynasty(1-4)
  • 6 mCon esports Rotterdam (0-5)

Programma

Volgende week beginnen de teams aan de terugwedstrijden. In speelweek 5 hebben Echo Zulu en Team THRLL een dubbel weekend. Echo Zulu gaat tegen PSV Esports en Dynasty proberen de aansluiting met de top te vinden. THRLL gaat daarentegen juist proberen verder uit te lopen en haar ongeslagen status een week langer te behouden tegen LowLandLions en mCon esports Rotterdam.