Nieuws

Team THRLL presenteert nieuw League of Legends academy team

Team THRLL presenteert nieuw League of Legends academy team

18 augustus 2020, 13:34

Organisatie Team THRLL heeft vijf nieuwe leden gepresenteerd. Deze spelers vormen het nieuwe academy team van THRLL en zullen naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst in de Open Tour actief zijn.

Via Twitter heeft Team THRLL bekendgemaakt welke vijf nieuwe spelers de organisatie komen versterken. Het gaat om jonge, talentvolle spelers die bij Team THRLL opgeleid zullen worden om in de toekomst wellicht door te breken. Twee van de nieuwe spelers komen oorspronkelijk uit België, de overige drie zijn Nederlanders.

Embedded content: https://twitter.com/Vamirlol/status/1295705989065449478?s=20

  • Jens "Electro" de Vos
  • Acarbey "Agarandom" Danisan
  • Patrick "Moonprince" Wang
  • Tycho "Chemnatlol" Bruggink
  • Louis "Bewis" Praet

Jungler Agarandom is een van de jongste gecontracteerde spelers in de Benelux League of Legends-wereld nu. Met zijn 15 jaar is hij er vroeg bij en zal moeten blijken hoe hij zich gaat ontwikkelen. De andere spelers van Team THRLL Academy zijn ook allen nog jonger dan 20 jaar.

Dutch League

Het main League of Legends-team van Team THRLL gooide afgelopen Dutch League hoge ogen en eindigde als eerste. In de play-offs ging het echter fout en moest THRLL na verliespartijen tegen PSV Esports en LowLandLions van de zijlijn toekijken hoe het kampioenschap aan hun neus voorbij ging.