Nieuws

Team Vitality maakt roster voor Rainbow Six European League bekend

10 juni 2020, 09:08

Team Vitality heeft op Twitter twee nieuwe aanwinsten voor haar Rainbow Six-team aangekondigd. In het nieuwe seizoen van de Rainbow Six European League worden Teemu "Stigi" Sairi en Loïc "BriD" Chongthep vervangen door Valentin "Risze" Liradelfo en Fabian "Fabian" Hällsten. Ook heeft het team een nieuwe assistent-coach aangesteld in de vorm van Louis "Helbee" Bureau.

Team Vitality gaat het nieuwe seizoen van de Rainbow Six European League in met enkele nieuw aanwinsten. De Franse organisatie heeft namelijk Valentin "Risze" Liradelfo overgenomen van Rogue en Fabian "Fabian" Hällsten maakt de overstap van G2 Esports. Verder wordt het team versterkt met een nieuwe assistent manager in de vorm van Louis "Helbee" Bureau die tot voor kort actief was voor Team Secret.

Embedded content: https://twitter.com/TeamVitality/status/1270392719073034243?s=20

Waar spelers komen, moeten ook spelers gaan. Vitality neemt daarom afscheid van Teemu "Stigi" Sairi en Loïc "BriD" Chongthep. De Finse Stigi heeft al een nieuw onderkomen gevonden bij GiFu eSports, hoe Brid zijn toekomst eruit ziet is nog niet bekend. 

Het nieuwe team zal haar debuut maken tijdens de eerste speeldag van de Rainbow Six European League op 22 juni. Wie dan de tegenstander wordt is nog niet bekend, maar met de Franse bravoure van Vitality zijn ze waarschijnlijk voor niemand bang.