Nieuws

Teamfight Tactics Set 5 komt 28 april uit

Teamfight Tactics Set 5 komt 28 april uit

Teamfight Tactics (TFT) Set 5 gaat Reckoning heten. De nieuwe set krijgt 58 nieuwe champions, 27 nieuwe traits, Shadow Items, nieuwe gamemodes en nog veel meer. De nieuwe set is vanaf 14 april te spelen op de Public Beta Environment (PBE) en vanaf 28 april op de public servers.

De nieuwe set heeft 58 nieuwe champions en 27 nieuwe traits. Eén van deze champions is Vayne met haar Silver Bolt ability. Vayne krijgt de Ragner en Forgotten traits. In de nieuwe set worden er ook Shadow Items toegevoegd. Deze items zijn erg sterk maar komen wel met een nadeel. Zo is er een item je meer attack speed krijgt maar wel health verliest per attack. De Shadow items zijn te krijgen in de carousel rondes maar ook in de nieuwe Armory die een paar keer per match voorbij komt.

De nieuwe Hyper Roll gamemode komt er ook aan. In deze gamemode hoef jij je niet te focussen op je level en alleen maar op het rollen van je shop. Je krijgt namelijk elke twee rondes een level erbij.

De nieuwe TFT set komt ook met een Reckoning Pass waar Little Legend eggs, arena skins en nog veel meer in zit. Riot Games is met een Spark pagina naar buiten gekomen waar alle Set 5 content in te zien is. De nieuwe set is voor iedereen te spelen vanaf 28 april, mensen met een PBE account kunnen de set al op 14 april spelen.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen