Nieuws

Tempus scoort hattrick op PCS Europa

Beeld: PUBG Corp

11 juni 2020, 16:29

Op de tweede dag van de groepsfase van de PUBG Continental Series heeft het team Tempus driemaal op rij gewonnen. Hiermee komt het team na één dag spelen binnen op de derde plek in het algemene klassement. Tornado Energy en The Nuclear Penguins staan nog steeds eerste en tweede respectievelijk.

Voor Tempus was het een briljant begin aan hun toernooi. Het team won de eerste drie wedstrijden van de dag, waarmee ze al meteen dertig placement points scoorden, plus ook nog eens tweeëndertig kills. Hoewel ze in de drie games daarna minder presteerde, was het toch genoeg om de meeste punten van de dag te scoren. TSM stond tweede van de dag met 48 punten.

Ook de grote winnaar van gisteren, Tornado Energy, had een goede dag. Naast de 81 punten van gisteren kwamen er ook nog eens 47 punten bij, waarmee ze de voorsprong op hun concurrenten alleen maar groter maakten. Het Russische team staat momenteel ver bovenaan met 128 punten, maarliefst vijftig meer dan TNP, dat tweede staat. The Nuclear Penguins beleefde een wat mindere tweede speeldag. samen met Better Luck Next Time deelden ze de laatste plek van de dag met slechts 19 punten.

Op donderdag spelen groep B en C tegen elkaar, waarmee alle teams weer evenveel wedstrijden hebben gespeeld. Na die avond is exact de helft van de groepsfase achter de rug en is er een duidelijk beeld van welke teams nog aan de bak moeten willen ze een plekje in de finales. De rest van de groepsfases is deze week te volgen op het Twitch-kanaal van PUBG.

Cas van Asseldonk
Cas van AsseldonkRedacteurStudent journalistiek met een voorliefde voor Battle Royales
Cas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van Asseldonk