Nieuws

Terry Bogard nu beschikbaar in Super Smash Bros Ultimate

6 november 2019, 13:51

Terry Bogard, het nieuwste personage voor Super Smash Bros. Ultimate, is vandaag toegevoegd aan de game. Het personage uit de Fatal Fury-serie werd samen met zijn stage uitgebreid besproken in een livestream. Zowel Bogard als zijn stage zijn onderdeel van de Fighters Pass.

Terry's moves

Terry zijn arsenaal bestaat voornamelijk uit karatetrappen en punches, vergelijkbaar met personages als Ryu en Ken. Net als deze twee personages heeft Terry ook directional inputs op sommige van zijn special moves. Hierbij gebruik je je joystick om een bepaalde move sterker te maken.

Neutral special: Power Wave

Terry zijn neutral special is Power Wave. Deze aanval stuurt een schokgolf over de grond, maar kan ook in de lucht worden gebruikt, zij het met een kortere range. Terry kan deze move sterker maken door de B-knop ingedrukt te houden. Dit geldt voor al zijn special moves.

Side specials: Burning Knuckle en Crack Shoot

Wat Terry uniek maakt, is dat hij twee side specials heeft, eentje naar zijn tegenstander toe en eentje van zijn tegenstander af. Burning Knuckle gebruik je als special naar je tegenstander toe en is een punch en dash in een. Gebruik je special move in de tegenovergestelde richting en je activeert Crack Shoot, waardoor Terry naar zijn tegenstander toe springt met een overhead kick.

Up special: Rising Tackle

Terry zijn up special, Rising Tackle, kan opgeladen worden om hoger te springen. Ook krijg je hiermee invincibility aan het begin van je jump, waardoor een tegenstander je niet kan raken.

Down special: Power Dunk

Ten slotte is er nog Terry zijn down special, Power Dunk. Hiermee doet het personage een sprong naar boven en duikt hij daarna naar beneden voor een aanval. Met de juiste directional input kun je jezelf invincibility geven voor het begin van de aanval.

Super Special Moves: Power Geyser en Buster Wolf

Wanneer Terry meer dan 100% schade ontvangt komt er een speciaal GO-icoontje boven zijn karakterafbeelding in de game. Dit betekent dat je twee nieuwe aanvallen tot je beschikking hebt: Power Geyser en Buster Wolf. Beide aanvallen worden geactiveerd met een unieke directional input. Power Geyser creërt een sterke explosie voor Terry zijn voeten. Buster Wolf is een sterke voorwaartse punch.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.