Nieuws

The Dutch Brawlers voegt Smash Bros speler Young Eevey toe aan hun team

11 november 2019, 15:51

De Nederlandse Bowser Jr. main Young Eevey is de nieuwste toevoeging aan esportsteam The Dutch Brawlers. Young Eevey wist in de afgelopen maanden meerdere keren internationaal succes te behalen op onder andere Albion 4, Glitch 7 en Thunder Smash 3. Hij wordt de eerste Smash spelers bij The Dutch Brawlers.

The Dutch Brawlers is een Europese esports-organisatie die zich tot nu toe vooral heeft gericht op Tekken, Street Fighter en Mortal Kombat. Met meer dan 20 leden is de organisatie van groot formaat. Zeker met topspelers zoals Art of Ace onder hun hoede is het niet het minste team. Young Eevey mag nu onderdeel gaan uitmaken van dit Fighting Game team. 

Embedded content: https://twitter.com/DutchBrawlers/status/1193913042821681157?s=20

Voor velen zat dit er al een beetje aan te komen. Mede door zijn internationale aanwezigheid en unieke personage is Young Eevey een opvallend lid van de Nederlandse Smash community. Met zijn Bowser Jr. heeft hij al flinke namen zoals Space, S1, Oryon en Flow weten te pakken. In Amerika wist hij zelfs van Yeti gewonnen, een van de top 50 spelers in de wereld volgens de Panda Global Rankings Ultimate.

Wat nu de plannen van Young Eevey zijn is onduidelijk, maar met een organisatie zoals The Dutch Brawlers achter je kan hij verder gaan met zijn kwaliteiten en personage aan de wereld te laten zien.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.