Nieuws

Thomas Brussen stopt bij Boston Uprising en neemt break van Overwatch

13 mei 2020, 09:10

Thomas "brussen" Brussen heeft zijn afscheid van professioneel Overwatch aangekondigd. De Nederlander verlaat zijn huidige Overwatch League-team Boston Uprising en wil wat tijd voor zichzelf nemen om zijn volgende stappen te plannen.

De enige Nederlandse Overwatch League-speler Thomas "brussen" Brussen heeft zijn afscheid aangekondigd. De Nederlander verlaat zijn team Boston Uprising en neemt een complete break van het spel. In een Twitlonger geeft Brussen aan teleurgesteld te zijn in het feit dat hij zijn land niet beter heeft kunnen vertegenwoordigen, maar dat hij verwacht dat er snel nieuw Nederlands talent zijn plaats zal innemen.

Embedded content: https://twitter.com/BostonUprising/status/1260279844828561409?s=20

Verder bedankt hij zijn team en de mensen waarmee hij tijdens zijn carrière heeft samengewerkt en geeft hij aan wat tijd voor zichzelf te gaan nemen. Op die manier hoopt Brussen de juiste keuze voor de toekomst te kunnen maken. 

Valorant 

Brussen geeft in zijn bericht aan op dit moment vooral plezier te halen uit het spelen van Valorant en dat dan ook de komende tijd te blijven doen, wat de deur voor een overstap naar de professionele scene in de nieuwe tactical-shooter van Riot Games op een kier zet.

De Nederlander zou niet de eerste Overwatch League-speler zijn die die stap zet. Enkele weken geleden kondigde Overwatch League MVP Jay "Sinatraa" Won ook al aan het spel achter zich te laten en zich aan te sluiten bij het nieuw gevormde Valorant-team van esports-organisatie Sentinels.