Nieuws

Thomas Brussen verliest bij debuut in Overwatch League

30 maart 2020, 11:25

Nederlander Thomas Brussen maakte dit weekend zijn debuut in de Overwatch League. De Flex Tank-speler werd naar aanleiding van zijn goede prestatie op het WK opgepikt door Boston Uprising maar kreeg tot nog toe geen speeltijd. Helaas ging de eerste wedstrijd van Brussen wel verloren.

Afgelopen zaterdag moest Brussen last-minute op komen draven voor zijn team. In de Overwatch League nam Boston Uprising het op tegen Toronto Defiant dat dit seizoen, net als het team van Brussen, slechts 1 wedstrijd had gewonnen. Daar kwam tegen Brussen en zijn team echter een tweede overwinning bij, want zonder al teveel moeite won Toronto Defiant met 3-1. Brussen reageerde op Twitter teleurgesteld en gaf aan dat dit niet de ideale omstandigheden waren om te debuteren. "Ik was niet voorbereid en dat was vooral in de eerste twee rondes te zien", aldus Brussen.

Embedded content: https://twitter.com/brussenn/status/1244013626618511360?s=20

Boston Uprising worstelt het hele seizoen al en heeft slechts 1 van de 6 gespeelde wedstrijden gewonnen. Met die score bungelt het team momenteel onderaan in de competitie. Alleen Dallas Fuel, dat pas twee wedstrijden speelde, doet het met 0 overwinningen slechter dan het team uit Boston.