Nieuws

Tjardo Paliama van Vitesse in tranen na uitschakeling tegen PEC Zwolle

eDivisie

Na een sterk seizoen staat Vitesse met lege handen. In de play-offs tegen PEC Zwolle verloor de ploeg uit Arnhem met 3-2. De emoties liepen op het einde hoog op. Tjardo Paliama van Vitesse zat er op het einde helemaal doorheen en kon zijn tranen niet in bedwang houden.

Op de PlayStation 4 moest Tjardo Paliama het opnemen tegen veteraan Tony Kok. De wedstrijd begon stroef omdat Tony al snel aangaf dat er enorme delay was in het player switchen. Nadat de wedstrijd opnieuw begon wist Tony al snel toe te slaan. De 1-0 stond pas net op het scoreboard toen Tony al de tweede wist te maken. Aan alles zag je dat Tjardo er mentaal doorheen zat. Hij kwam geen moment in de wedstrijd en ging er uiteindelijk af met 3-0. Een erg lastig karwei voor Renzo Oemrawsingh om dat nog recht te zetten. Renzo begon echter met veel goede moed de wedstrijd tegen Jonas Ghebrehiwot. Renzo was de hele wedstrijd de bovenliggende partij met veel kansen, maar het zat uiteindelijk niet mee. Hij won met 2-0 wat niet voldoende was. 

De teleurstelling was enorm bij de spelers van Vitesse. Na een sterk seizoen waarin zij maar liefst vijftien speelrondes lang bij de bovenste twee van de eDivisie hoorde staan ze met lege handen. De emoties liepen dan ook hoog op, vooral bij Tjardo: "Ik ben op dit moment enorm teleurgesteld in mijzelf. Dat is jammer". 

PEC Zwolle is dus ten koste van Vitesse door naar de finals in AFAS Live.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek