Nieuws

TNC Predator wint MDL Chengdu Major ten koste van Vici Gaming

25 november 2019, 09:44

Het is TNC Predator gelukt om de Dota 2 Major in Chengdu te winnen. Zowel in de halve finale als de finale trof het team uit de Filipijnen een thuisfavoriet, maar dat maakte voor hen geen verschil.

In de halve finale van het toernooi in Chengdu trof TNC Predator Invictus Gaming, dat eerder deze maand nog de DOTA Summit 11 won door in de finale Chaos Esports Club te verslaan. TNC was echter veel te sterk en won zonderal te veel problemen met 2-0, mede dankzij uitblinkers Armel en kpii. Ondanks het verlies kan Invictus Gaming tevreden zijn met hun prestaties en hebben ze naar alle waarschijnlijkheid voldoende Dota Pro Circuit punten bij elkaar gesprokkeld om deel te nemen aan The International.

The International

Ook TNC lijkt het ticket naar The International veiliggesteld te hebben na de winst in de finale. Opnieuw wachhte een Chinees team en opnieuw was TNC veel te sterk, gezien de 3-1 eindstand die uiteindelijk op het bord stond. Vici Gaming kon de Chinese eer niet redden voor het thuispubliek en werd flink ontmanteld door TNC, dat in Chengdu hun allereerste Major speelde.

Met de eindoverwinning is TNC ook zo goed als zeker van deelname aan The International.