Nieuws

Top 100 FIFA 21 ratings zijn bekend

Electronic Arts FIFA

10 september 2020, 15:43

De eerste ratings van FIFA 21 zijn bekend! Electronic Arts FIFA heeft de top 100 en top 25 spelers van de grote competities bekend gemaakt. Lionel Messi is dit jaar wederom de hoogst genoteerde speler. Virgil van Dijk heeft dezelfde rating als vorig jaar.

Vorig jaar bracht EA verspreid over een paar dagen de ratings uit van de spelers. Dit jaar is er voor gekozen om direct de gehele top 100 naar buiten te brengen. Daarnaast zijn van elke topcompetitie de ratings van de beste vijfentwintig spelers bekend gemaakt. Via de volgende tweet werd dit naar buiten gebracht.  

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1304072137464922114?s=20

Messi hoogst genoteerde speler 

De grote vraag is ieder jaar wie van de twee de hoogste rating krijgt. Messi of Ronaldo. Net als in FIFA 20 is de keuze weer op Messi gevallen. Beide spelers hebben wel een rating minder ontvangen. Na deze twee spelers zijn er vier namen die een 91 rating hebben ontvangen; Robert Lewandowski, Kevin de Bruyne, Neymar Jr en Jan Oblak.

Virgil van Dijk beste Nederlander

Het komt natuurlijk niet als verassing dit Virgil van Dijk met afstand de beste Nederlander is binnen FIFA 21. Memphis Depay heeft een rating hoger ontvangen. Georginio Wijnaldum, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong hebben ook dit jaar een rating van 85.