Nieuws

Topdesk Hero League Mario Kart-finale in de Esports Game Arena

22 juli 2020, 10:47

De TOPdesk Hero League Mario Kart is gewonnen door Nick van der Haven. Hij was tijdens de finale, het eerste grote offline-event in de Esports Game Arena na corona, zijn concurrentie te snel af en ging er met de hoofdprijs van 200 euro vandoor.

Het eerste grote offline-event in de Esports Game Arena na corona, was een groot succes. Tijdens de TOPdesk Hero League Mario Kart-finale streden spelers naast de titel om een prijzenpot van 500 euro. Na het ontwijken van een hoop rondvliegende bananen, groene, rode en blauwe schilden en het eten van voldoende paddenstoelen was Nick van der Haven de concurrentie te snel af waardoor hij er met de hoofdprijs van 200 euro vandoor ging.

Eigenaar Thomas Runhart is trots: “Het was zeker een uitdaging toen we ineens dicht moesten door corona, vlak voordat we wilden starten met de competitie. Maar met hulp van de medewerkers van TOPdesk en meerdere spelers lukte het om de competitie in een online-format voort te zetten. Daarna was het de vraag of de finale wél op locatie gespeeld kon worden en gelukkig kwamen de versoepelingen daarvoor precies op tijd!”