Nieuws

TOPdesk Hero League start 2021 met grootste esports seizoen tot nu toe

20 januari 2021, 16:55

De TOPdesk Hero League start groot met esports in 2021. Na drie seizoenen met verschillende competities en live uitzendingen vol actie, wordt in 2021 een groter esports publiek aangetrokken met meer games dan ooit. In samenwerking met Esports Game Arena, wordt er online op esportsnederland.nl maar liefst 1300 euro aan prijzengeld weggegeven. Als nieuw toernooi zien we dit seizoen het immens populaire Among Us.

Met de toevoeging van Among Us worden niet alleen de hardcore esports spelers bediend, maar kan iedereen met een telefoon gratis meedoen aan de TOPdesk Hero League. Met een liveshow op het Twitch-kanaal van de Esports Game Arena kan er daarnaast meegekeken worden met de acties van anderen. Extra leuk om met je vrienden of collega's aan mee te doen.

Meer games dan ooit

Maar er is dit seizoen veel meer. De Rocket League en Hearthstone competities zijn terug, waarin vele gamers zullen strijden om kampioen te worden. Daarnaast zijn er twee nieuwe toernooien in de vorm van Call of Duty en League of Legends. Alle informatie is te vinden op de pagina van de TOPdesk Hero League.

  • TOPdesk Hero League: Rocket Benelux Nationals start woensdag 20 januari en eindigt met de finale op zaterdag 27 maart.

  • TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals start zondag 24 januari en eindigt met de grote finale op zondag 28 maart

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=jc_er2V7d1w