Nieuws

Travis Scott 'Astronomical' concert in Fortnite aangekondigd

Travis Scott 'Astronomical' concert in Fortnite aangekondigd

Epic Games heeft in haar nieuwste Fortnite blogpost een samenwerking aangekondigd met de Amerikaanse artiest Travis Scott. Een concert van de 27-jarige Amerikaan wordt op 24, 25 en 26 april getoond in Fortnite.

De Amerikaanse artiest Travis Scott gaat op 24, 25 en 26 april een reeks concerten geven in Fortnite. Dat kondigde Epic Games, de ontwikkelaar van Fortnite, aan via een blogpost. In totaal worden er vijf concerten gegeven. Het is onduidelijk of dit net zoals het Marshmellow concert, dat vorig jaar plaatsvond, live is. Iedereen die een concert bekijkt krijgt van Epic Games een aantal Fortnite cosmetica met een astronomisch karakter.

Dit zijn de concertdata en tijden:

  • Vrijdag 24 april om 01:00 's nachts
  • Vrijdag 24 april om 16:00 's middags
  • Zaterdag 25 april om 6 uur 's ochtends
  • Zaterdag 25 april om 17:00 uur 's middags
  • Zondag 26 april om 0:00 uur 's nachts

Epic Games hoopt met de verschillende tijden en data de mogelijkheid te bieden dat iedereen het concert kan bekijken. De virtuele deuren van het concert gaan 30 minuten van tevoren open, dus wees er op tijd bij als je een leuk plekje wilt!

Astronomische items en challenges

Iedereen die bij de concerten aanwezig is kan een aantal skins verkrijgen. Het gaat om twee laadschermen en een glider.

Travis Scott Fortnite Glider

Ook zijn er Astronomical Challenges die vanaf 21 april beschikbaar zijn, samen met patch 12.41, die ook op die dag uitkomen. De challenges waarderen de spelers met sprays en een emote.

Sprays en Emotes Travis Scott Astronomical Fortnite

Gids voor content creators

Epic Games heeft naast het aankondigen van het evenement een aparte gids gemaakt voor content creatie rondom de concerten. Dit zou helpen met het voorkomen van een copyright claim, maar ook met het verkrijgen van goed beeldmateriaal. De gids is te vinden op de website van Epic Games.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld