Nieuws

TripleAAA verdedigt titel op online Super Smash Bros Ultimate toernooi Neptune 4

18 april 2020, 09:46

TripleAAA verdedigt zijn titel en wint het online Super Smash Bros Ultimate toernooi Neptune 4. De Nederlandse Palutena main heeft nu drie van de vier edities van het toernooi op zijn naam staan. In de Grand Finals wist hij Paint te verslaan, de winnaar van de tweede editie van Neptune.

TripleAAA blijft voor nu de onbetwiste koning van Neptune. Het is TripleAAA één keer niet gelukt om op een Neptune toernooi de top 3 te behalen, dat was op Neptune 2. Met zijn Palutena heeft hij al flink wat topspelers weten te verslaan, waardoor hij erg consistente resultaten behaald. Ook op Neptune 4 was deze consistentie weer aanwezig.

Embedded content: https://twitter.com/theclubsmash/status/1251248213836861440?s=20

In de finale moest hij het opnemen tegen de Nederlandse Duck Hunt Duo speler Paint. De twee kwamen elkaar al eerder tegen in de Winners Final van het bracket, waar TripleAAA met 2-1 won. In de Grand Final leek het toch een stuk lastiger voor Paint, en deze set werd dan ook gewonnen door TripleAAA met een overtuigende 2-0. De derde plek was dit keer voor PurpleDebo. De Pac-Man en Hero speler heeft al veel goede placings behaald op Neptune toernooien, maar dit was zijn eerste top 3 resultaat.

De inschrijvingen voor Neptune 5 zijn al open. TripleAAA moet nu zijn titel weer gaan verdedigen, maar of de competitie hem daar weer mee laat weg komen is nog maar de vraag. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.