Nieuws

TripleAAA wint eerste editie van online Smash Bros toernooi Neptune

28 maart 2020, 19:00

De eerst editie van het online Super Smash Bros Ultimate toernooi Neptune werd gewonnen door TripleAAA. De Nederlandse Palutena speler moest het in de finale opnemen tegen Colossal Banter, die hij na een bracket reset versloeg. In de gehele top 8 verloor TripleAAA maar één game.

De eerste editie van Neptune was met 74 deelnemers een succes. Het online Super Smash Bros Ultimate toernooi trok veel prominente spelers waaronder iStudying, Azrael en Loading, maar van deze spelers wist alleen Loading de top 8 te halen. De meeste topspelers werden uitgeschakeld door de Link main Colossal Banter en de Meta Knight main JxBlazo, die respectievelijk op de tweede en derde plek eindigden.

TripleAAA kwam in de top 8 via de losers side van het bracket. Dat betekent dat hij geen enkele set meer mocht verliezen anders zou hij uit het toernooi liggen. Dit is hem niet alleen gelukt, maar hij heeft dit voor elkaar gekregen terwijl hij maar één game verloor. Hij rekende volledig af met de competitie en eindigde op de eerste plek. 

De eerst editie van Neptune verliep erg goed. Je kunt je nu al inschrijven voor de tweede editie die aankomende vrijdag plaatsvindt.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.