Nieuws

TripleAAA wint Neptune 3 en pakt zijn tweede Neptune titel

11 april 2020, 08:01

Het Super Smash Bros Ultimate online toernooi Neptune 3 is gisteravond gewonnen door de Nederlandse Palutena main TripleAAA. Het is de tweede keer dat hij de titel pakt op een Neptune toernooi, hij won de eerste editie namelijk ook. In de Grand Finals moest hij het tegen SKIPPER opnemen, die hij na een spannende bracket reset versloeg.

TripleAAA is een bekende onder de Neptune kandidaten. De Palutena speler heeft een veilige en geduldige speelstijl en haalt het maximale uit een fout van zijn tegenstander. Tijdens Neptune 1 wist hij dan ook te winnen met een ongelofelijke losers run. Dit keer kwam TripleAAA weer vanaf de losers side van het bracket, maar was het toch iets lastiger dan gepland. SKIPPER bleek een waaridge tegenstander te zijn in de Grand Finals. 

Embedded content: https://twitter.com/theclubsmash/status/1248721762352758785?s=20

Na een Grand Finals reset en een game 6 wist TripleAAA dan toch het toernooi te winnen. SKIPPER werd uiteindelijk tweede, maar had wel een sterke win over de winnaar van Neptune 2, Paint, behaald. De Nederlandse Ken/Ryu main Gameboy werd indrukwekkend genoeg derde. Om op die derde plek te eindigen moest hij wel toppers zoals PurpleDebo en TripleAAA verslaan, een indrukwekkende prestatie.

Je kan je nu al inschrijven voor de vierde editie van Neptune op de smash.gg pagina. De toernooien worden steeds spannender, zeker als de winnaars van de toernooien mee blijven doen. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.