Nieuws

True Sight: The International 2019 gaat 28 januari in première

4 januari 2020, 11:29

True Sight: The International 2019 gaat op 28 januari in première. De documentaire volgt de Dota-teams Liquid en OG tijdens de finale van The International 2019, het grootste Dota-toernooi van het jaar. Met de aankondiging van de première heeft Valve ook een trailer vrijgegeven, die alvast een voorproefje biedt.

De première zal plaatsvinden in het Babylon Theatre in Berlijn. Het evenement zal gehost worden door ODPixel en Fogged, de casters van de finale. Ook zullen Kaci Aitchison en Jake "SirActionSlacks" Kanner, de hosts van The International, aanwezig zijn. Tickets gaan op 6 januari in de verkoop en kosten €10,-. De première zal live te volgen zijn via Twitch en SteamTV. Uiteindelijk zal de documentaire verschijnen op het Dota 2 YouTube-kanaal. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Dota 2.

Tijdens de finale van The International 2019 schreef OG geschiedenis en won het team als eerste in de geschiedenis van Dota een tweede TI-titel. Met die overwinning sleepte OG de grootste prijzenpot in de geschiedenis van esports binnen. Tevens werd captain Johan "N0tail" Sundstein de bestverdienende esports-speler ter wereld.