Nieuws

Trust Gaming wint finale vierde seizoen ESL Rainbow Six Siege Benelux League

Trust Gaming wint finale vierde seizoen ESL Rainbow Six Siege Benelux League

Trust Gaming heeft het vierde seizoen van de ESL Rainbox Six Siege Benelux League (Benelux League) gewonnen. Gisteren wist het Nederlandse team Epsilon eSports te verslaan in een zinderende finale. Trust Gaming heeft nu de afgelopen twee seizoenen van de Benelux League gewonnen.

Gisteren vond in de Esports Game Arena de finale van het vierde seizoen de Benelux League plaats. Vier teams hadden zich gekwalificeerd voor deze finale: FACT Gaming, Team FRAG, Epsilon eSports en Trust Gaming. Trust Gaming was de favoriet om het evenement te winnen, zeker aangezien ze bijna alle voorgaande toernooien waar ze aan meededen ook wonnen. Hoewel Epsilon eSports een goede weerstand bood, wist Trust Gaming zijn titel te verdedigen en de finale van het vierde seizoen van de Benelux League te winnen. 

Embedded content: https://twitter.com/Rainbow6Benelux/status/1205978042167910401?s=20

In de halve finale schakelde Trust Gaming Team FRAG uit met een overtuigende 2-0. Het potje had een stroeve start, maar Trust Gaming herpakte zich snel en wist de tweede map met een overtuigende 7-2 te winnen. In de finale kwam Trust Gaming Epsilon eSports tegen, die na een spannende halve finale Fact Gaming met 2-1 versloeg.

Embedded content: https://twitter.com/ESLRainbowSix/status/1205921239421849600?s=20

Hoewel de eerste map gewonnen werd door Epsilon eSports, moesten ze de tweede map helaas opgeven. Een van de spelers van Epsilon kreeg gezondheidsklachten en moest vervangen worden door de coach van het team. De switch tussen spelers was niet het ergste wat er kon gebeuren, maar de score was nu 1-1. Na een overtime wist Trust Gaming de derde map te pakken en de finale te winnen. 

Trust Gaming blijft een zeer dominant Rainbow Six Siege team in de Benelux. Ze zetten een punt achter een heel goed jaar, en dan is de titel verdedigen tijdens de Benelux League de kers op de taart.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen