Nieuws

TSM met de hakken over de sloot langs 100 Thieves

Beeld: Riot Games

9 april 2020, 12:03

Voor TSM was het nog lang spannend of ze wel of niet zouden winnen van 100 Thieves in hun play-offwedstrijd. Na een lange serie die steeds heen en weer ging was het uiteindelijk toch TSM die het laatste lachte. Ze spelen volgende week tegen Flyquest in de kwartfinales, terwijl voor 100 Thieves de playoffs nu zijn afgelopen. Een flinke teleurstelling na hun derde plaats gedurende het reguliere seizoen.

De eerste twee games waren identiek qua champions en teamcomp, maar toch wonnen beide teams éénmaal. Toplaner Broken Blade licht de overwinning op 100 Thieves toe: “We hadden een goed gevoel na de eerste game, we wisten dat we sterker waren maar moesten na de tweede game toch iets veranderen, vooral omdat 100 Thieves ook erg goed aan het spelen was.”

Nadat de score na vier games nog steeds gelijk was leek 100 Thieves er met de overwinning mee vandoor te gaan, maar toch draaide TSM de game nog in hun voordeel en wonnen de allesbeslissende match na meer dan 40 minuten. Broken Blade: “We hadden iedereen behalve Miss Fortune, dus ik was niet zeker of we de game konden winnen. Dus ik stelde voor om Baron te pakken, maar de rest van het team was zeker dat ze konden finishen dus deden we dat. Uiteindelijk scheelde het niks maar was het wel gelukt.”