Nieuws

Twitch sluit miljoenendeal met rapper Logic

21 juli 2020, 08:33

Twitch heeft wederom een grote naam exclusief aan zich verbonden. De streaming-dienst heeft maar liefst een bedrag van zeven cijfers over om rapper Logic in het vervolg regelmatig op haar platform te kunnen verwelkomen, de Amerikaan wordt daarmee de eerste artiest met een zogenaamde exclusiviteits-deal op Twitch.

Sir Robert Bryson Hall II, beter bekend onder zijn rapnaam Logic, heeft een exclusiviteits-deal getekend met Twitch. Logic wordt daarmee de eerste artiest met een dusdanige overeenkomst op het bekende stream-platform. Met de deal schijnt een bedrag van zeven cijfers gemoeid te zijn, wat erop duidt dat Twitch zeer geïnteresseerd is in de diensten van de Amerikaanse rapper, die in het verleden ook al sporadisch op het platform te zien was.

Embedded content: https://twitter.com/Twitch/status/1285002573766778881?s=20

Dat gaat vanaf nu veranderen, in de overeenkomst staat namelijk dat Logic wekelijks een x-aantal uur op Twitch te vinden moet zijn. Dat moet voor de rapper overigens geen problemen opleveren, aangezien hij vorige week aankondigde zijn muziek-carrière, na de lancering van zijn aankomende album, vaarwel te zeggen om zich te kunnen focussen op zijn familie. De rapper reageerde met een knip-oog op de aankondiging: " Ik ben geen prototype rapper, ik ben eigenlijk een nerd. Ik hou van games en heb het geluk dat ik al miljoenen fans en volgers heb, dus het is een perfecte match. Ik ga nieuwe kijkers naar Twitch brengen en zij gaan voor nieuw geld op mijn bankrekening zorgen - Dat laatste is maar een grapje natuurlijk." 

Logic begint zijn nieuwe hoofdstuk op Twitch vanacht om 01:00 uur met een live-première van zijn nieuwe album No Pressure, dat 24 juli officieel uitkomt.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders