Nieuws

Twitch Streamer Ayden verbreekt record kills in Warzone, teller staat op 162 kills

7 maart 2021, 14:57

Call of Duty: Warzone streamer Ayden heeft zaterdagavond met zijn squad een nieuw wereldrecord kills neergezet in de Battle Royale game. Door een squad van vier in twee groepen op te splitsen wist het team in totaal 162 kills te behalen in een enkele game. Hiermee is het oude record volledig van de kaart geveegd.

Gezien het waarschijnlijke einde van Verdansk, de originele Warzone Map, was het tijd om het oude kill record ook op te blazen om de map mee te eindigen. Uiteindelijk is de 21-jarige streamer Ayden samen met zijn squad erin geslaagd om dit record te verbreken. Samen met zijn squad wist hij in totaal 162 kills te maken. Dit betekent dat het team meer kills heeft gemaakt dan dat er spelers in de map spawnen. Dit heeft voornamelijk te maken met de Gulag en het terugkopen van spelers, maar desondanks blijft het een unieke prestatie.

Embedded content: https://twitter.com/aydan/status/1367725706118041602?s=20

Weddenschap

Origineel was het doel om een squad in twee teams van twee op te splitsen om te kijken welk team er meer kills zou halen. De winnaar kreeg 500 dollar van het andere team. Uiteindelijk bleek dit niet alleen een geslaagde weddenschap te zijn, maar ook genoeg om het oude record van zijn troon te stoten.

De tactiek van de teams was om eerst met behulp van helikopters rotoren zoveel mogelijk kills te halen, alle goede wapens te stelen en dan aan de slag te gaan met de andere spelers. Deze tactiek bleek heel goed te werken, ook al waren sommige spelers de squad een aantal keer te slim af.

Er was wel wat kritiek op het record, aangezien spelers via de externe statistieken site SBMMWarzone erachter kwamen dat de tegenstanders veel minder goed waren en geen schijn van kans maakte. Toch blijft het indrukwekkend om meer kills te halen dan dat er spelers spawnen.